torstai 7. elokuuta 2014

Blogihaaste!!

Heippa!

Tiian Voitto kotiin- blogissa oli hauskan kuuloinen viikon blogihaaste. Aiemmin olin kyllä lukenut näitä, mutta en ikinä toteuttamaan asti ole päässyt. Nyt haaste oli kuitenkin erittäin hauskan kuuloinen joten ajattelin ottaa tavaksikin yrittää tehdä näitä haasteita jatkossakin!

 

OSALLISTUN KILPAILUUN,JONKA JÄRJESTÄVÄT WWW.CUPONATION.FI JA VOITTO KOTIIN-BLOGI !
OHJEET: Kirjoita postaus lempiratsastuspaikastasi. Se voi olla ihana maastopolku, ratsastuskoulu jolla käyt vai ihana talli ulkomailla.  Kopioi yllä oleva banneri postauksen alkuun ja lisää postauksen yhteyteen teksti: "Osallistun kilpailuun, jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi. 
 
Lempiratsastus paikkani on ehdottomasti ihana talli jolla käymme. ( ruskan riemut ) Tallilla asustaa todella paljon mulle todella tärkeiksi tulleita hevosia. Talli sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa  rauhassa ja kaukana kaupungin hälinältä. Hevoset laitetaan ulkona katoksessa tai tolpissa ja tunnelma ei todellakaan ole ratsastuskoulumainen kiire. Hevoset laitetaan rauhassa kuntoon ja vasta sitten lähdetään ratsastamaan. Tämä on ainut ratsastuspaikka jossa oloni on ollut joka tilanteessa kotoisa. Saamme tehdä kaiken itse, mutta apua saadaan heti kun tarvitaan! Saamme tehdä paljon enemmän kuin ratsastuskoulussa. Haemme hevoset yhdessä pois laitumelta ja tarhasta, Saamme hoitaa hevoset rauhassa ja joka kerta tunnille ja takaisin, sillä yleensä ratsastuskouluilla moni hevosista jatkaa seuraavalle ratsastustunnille. Saamme nauttia hevosen kanssa yhteydestä jonka on oppinut saamaan vaikka hevonen ei olekkaan oma, kuten myös maasta käsittelyä sekä muuta hevosmies taitoa! Aluksi kun  sain tulla ratsastamaan tälle tallille, olin aivan täpinöissäni kun sain hakea hevosen  laitumelta ja kun pääsin siivoamaan kerran vappuna tarhoista kakkoja! :) hevosen omistajalle nämä ovat päivittäisiä asioita, mutta ratsastajalle joka ei omistakkaan hevosta nämä ovat suuria asioita joissa kokee osaavansa! Oma hevonen ja vuokraponi ovat siltikkin aina haaveissa vaikkeivat ehkä ikinä toteudukkaan. Tämä oli perustelu miksi tämä on lempiratsastus paikkani ja tulee varmasti aina olemaan yksi kaikista tärkeimmistä paikoista!♥

 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti