sunnuntai 17. elokuuta 2014

THROWBACK MY IPHONE PICTURES FOR LAST WEEK


Heippa!

Viime postauksesta onkin jo jonkin verran aikaa. Koulu tosiaan alkoi viime viikon maanantaina joten halusin päästä ensin rauhassa takaisen arjen rytmiin, ennen blogia :) Ensimmäinen koulupäivä myday jäi sillä en jaksanut jostain syystä aamulla raahata ja viritellä kuvauskalustoa ylösalas, ensi viikolla kun on jo lukkarikin selvillä teen joko maanataina, keskiviikkona tai torstaina  mydayn. Nyt kuitenkin viime viikon kuulumisiin ja sen aikana otettuihin puhelin kuviin:

 1.Oltiin siis viimeiset lomapäivät mökillä, ja saatiin sieltä kerättyä tosi paljon vadelmia!
 2. Tiistailta tosiaan tärähtänyt ja epätarkka kuva koulusta, uskonnon tunnilta. Käytiin pääsiäisen tapahtumia läpi, joten ajankohtaisella mennään! :D
 3. Jonkilainen selfie tiistailta.
 4. Instagramiin otettu kuva :) Instaan päivittelen tosi paljon esim. kuulumisia joten käykää kurkkaamassa,käyttäjä: emmasofiannas
    1. Liitosta ihana kuva viime viikon torstain maaston jälkeen! :)
    2. Minä ja Ripsa-varsa 1kk  perjantaina. Halittiin pitkään laitumella, Ripsa on kyllä tosi sosiaalinen että se ei kyllä oikeastikkaan kyllästy rapsutuksiin! :)
    3. Petteri, jolla menin perjantaina puomitunnilla, ihana vuonohevonen! :)
    4. Aamupalaa lauantai aamulta, instagram kuva.Yhtenä päivänä, löysin muuten jonkin ikivanhan hevostelu kuvan. Tässä kuvassa olen 6 vuotias aloittelija Elker ponia suitsimassa. Alas laitoin vielä vähän uudemman hevostelu kuvan jossa ikää on 12 vuotta.  JOS MUUTEN HALUATTE VOIN KAIVELLA VIELÄ LISÄÄ VANHOJA KUVIA JA KOOTA NIISTÄ ERILLISEN POSTAUKSEN, MITÄS MIELTÄ OLETTE? 
  

        KOMMENTOI IHMEESSÄ, MITÄ PIDIT? HALUATTEKO LISÄÄ THROWBACK MY IPHONE PICTURES POSTAUKSIA JATKOSSAKIN??


 


1 kommentti: