lauantai 9. elokuuta 2014

Uudet kuviot!

Heippa!

Nyt tulee tälläinen perus info postaus tulevasta. Koulut siis alkavat maanantaina joten huomenna on viimeinen lomapäivä. Toisaalta on kiva taas päästä kouluun näkemään kavereita joita ei ole kesälomalla nähnyt, mutta toisaalta olisi kiva jatkaa tätä laiskottelua kotisohvallakin :D! Mulla alkaa tosiaan nyt viimeinen alakoulu vuosi joten yritän nyt vähän panostaa ja nauttia siitä :) Mitä mieltä te olette kun koulu alkaa?

Kuten varmaan aika moni bloggaaja muistuttaa, koulujen alkaessa ei ole niin paljoa aikaa panostaa blogiin kuin kesällä. Niin muistutan minäkin ja yritän pitää postaustahdin kunnossa noin joka toinen päivä postaillen.

Yritän kirjoitella nyt valmiiksi mahdollisimman paljon uusia postauksia että voin pitkän ja rankan koulupäivän jälkeen julkaista valmiin postauksen vaikkapa puhelimella. Moni on myös kysynyt että: Teenkö ensimmäisestä koulupäivästä postauksen. Teen todennäköisesti lyhyen videopostauksen ja kuvapostauksen.

Sitten vielä vähän viime aikojen tapahtumista: Eilen kävin maastossa ja menin Liitolla. Oli tosi kivaa, mutta en tee siitä erillistä postausta koska ei erityisempää kerrottavaa ja kuvamateriaalia ole ollenkaan! :)


                             Hauskaa uutta kouluvuotta!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti